Acala - putojanti arbata

Darbo laikas: I-V nuo 10-18 val., VI – 8-15 val.

Acala putojanti arbatavyniškų skonių patirtis nealkoholinio gėrimo taurėje. Skoniai tinkantys kiekvienai progai. Dera tiek prie pietų ar vakarienės stalo, tiek išskirtinių švenčių metu. Nerkite į nepakartojamą kelionę, nustebinkite save ir kitus.

Spritz style. Bene žymiausias itališkas kokteilis atgimsta ACALA putojančioje arbatoje. Saulėta nuotaika ir nesuskaičiuojamas kiekis mažyčių burbuliukų, lyg daugybė vasaros akimirkų, maloniai gaivina. Ekspresyvi, kupina ryškių skonių ir maloniai stebinanti subtiliu aitrumu.

Mimosa Style. Ryškus skonis ir gaivus aromatas –nepakeičiamas saulėtų dienų ir linksmų susibūrimų palydovas. Gaivusis citrusų ir abrikosų aromatas prasiskverbia į išraiškingus apelsinų skonius, kuriais norisi vis labiau ir labiau mėgautis. Puikiai dera su rūkyta lašiša, avokadų salotomis, pusryčių patiekalais.

White wine style. Baltojo Vyno stiliaus išsiskiria subalansuotu kompleksiškumu –ilgai išliekantis poskonis puikiai tinka prie įvairiausių patiekalų. Puikiai dera su pėlėsiniais, mėlynaisiais sūriais, vegetariškais wok-makaronų patiekalais, anties krūtinėle, ėrienos kepsniu, mėlynių sūrio pyragu.

Red Wine Style. Putojančio arbatos pagrindą sukūrėme iš miško uogų karalienės –mėlynės. Primaišius juodųjų serbentų, duetas sukuria idealiai prinokusių juodųjų uogų archetipą. Patiekite atvėsintą raudonojo vyno taurėje. Puikiai dera su sodriu sūriu (pvz. Camembert), keptu viščiuku, kreminėmis sriubomis, otu, menke, lašiša.

Rose Wine Style. Tai ypač vasariškas skonis, kuris, be vaisinio aromato, nukels jus į įsimintiniausias vasaros akimirkas. Saulėtas dienas ir smagias gurmaniškas keliones su artimaisiais prie jūros. Jis nustebins gėlių, persikų, rabarbarų ir šviežių aviečių skoniu. Puikiai dera su lengvomis salotomis, tuno kepsniu, šviežiomis uogomis.

Gurmanams