Doncės mėsinė

Darbo laikas: I-V nuo 10-18 val., VI – 8-15 val.

Paragaukite mėsos iš Mažosios Lietuvos!

Naujienos atkeliavo į turgelį beveik iš už jūrų marių, tad verta suskubti ir griebti pirmiesiems. Į turgelio lentynas nugulė autentiški, lyg močiutės kaime sūdyti ir rūkyti mėsos gaminiai.

  • Be cheminių ir sintetinių priedų
  • Naudojami tik natūralūs prieskoniai (druska, pipirai, šviežias česnakas)
  • Natūraliai rūkyti su malkomis
  • Naudojama tik kokybiška ir kruopščiai atrinkta žaliava
  • lgaamžės receptūros pažymėtos kulinarinio
  • paveldo sertifikatu

Autentiškas skonis, natūralūs prieskoniai, tikras dūmo kvapas leis mėgautis nostalgišku ir tikru skoniu.

Mėsa

NUOTRAUKŲ GALERIJA