Kadaginė

Kadaginė – tikras, natūralus, kaimiškas rūkytų gaminių skonis.
Tai – nedidelė šeimos įmonė. „Kadaginės“ produkcija gaminama mažais kiekiais, su meile, stengiantis perteikti tik gerą energiją. Ruošiame tokius gaminius, kurie patinka mums patiems. Norime, kad žmonės vieną kartą paragavę mūsų su meile gaminto maisto, ne tik grįžtų, bet dar ir kaimyną atsivestų apsipirkti. Gaminame pagal senuosius močiučių receptus, naudojame paprastus prieskonius ir druską. Stengiamės, kad niekas neužgožtų mėsos skonio ir visuomet vadovaujamės posakiu „Genialu tai, kas paprasta“.
Visa produkcija gaminama tik iš šviežios, atsirinktos Lietuviškos žaliavos, gamyba vyksta kontroliuojant kiekvieno gaminio procesą. „Kadaginė“ nenaudoja jokių cheminių apdorojimų ar kitų preparatų, dėl to gaminiai tiek skoniu, tiek gaminimo būdu, tiek kokybe išsiskiria iš kitų. O didžiausias įvertinimas ir įrodymas – vis sugrįžtantys pirkėjai.
Rūkyti ir vytinti mėsos gaminiai, mėsos vyniotiniai, jūsų pamėgta apelsinų sultyse marinuota ir obuoliais įdaryta šventinė antis, vištienos sultinys.