Kavalio koldūnai

Darbo laikas: I-V nuo 10-18 val., VI – 8-15 val.

Vaikystės nostalgija kvepiantys varškėtukai, gomurį kutenantys virtinukai su pačiais įvairiausiais įdarais, traškūs ir sultingi kibinai – visa tai ir dar daugiau kiekvieną dieną minkoma, kočiojama, atsakingai formuojama ir užšaldoma, kad ant jūsų stalo garuotų vaikystę primenantys gardėsiai.

Rankų darbo, iš kokybiškų produktų, šaldyti.

Asortimentas:

  • Virtiniai (su kiauliena, jautiena, vištiena, grybais, varške, su bulvėmis ir šonine)
  • Varškėčiai kepami orkaitėje (su šokoladu, sūriu ir rozmarinu)
  • Rikotos varškučiai (kepami ant keptuvės)
  • Varškės „PUŠKIAI“ virimui
  • Kibinai (su vištiena ir sūriu arba kiauliena)
  • Varškės apkepas su uogomis
  • Mielinės bandukės (su lašinukais, kopūstais ir grybais)
Mėsa