P. Dijoko ūkis

Darbo laikas: I-V nuo 10-18 val., VI – 8-15 val.

P. Dijoko ūkyje augintą vištieną renkasi tie, kurie tikisi kokybiškos mėsos. Čia auginami viščiukai broileriai auginami ilgiau nei įprastai, lesinami kokybišku pašaru ir gali laisvai lakstyti lauke ir viduje!

Mėsos skonį lemia pašarai, todėl šiame ūkyje viščiukai lesinami pačių užaugintais kviečiais ir kukurūzais, kurie sudaro didžiąją dalį raciono. Kitą dalį raciono sudaro subalansuoti augalinės, mineralinės ir vitamininės kilmės pašarai. Viščiukai negauna antibiotikų dėl ligų prevencijos, skirtingai nei pramoniniuose paukštynuose. Skerdykla yra pačiame ūkyje, taip užtikriname, kad Jūsų šeimą pasieks šviežia vištiena.

Asortimente rasite: krūtinėlės filė, smulkintos filė, šlaunelių, blauzdelių mėsos, kaulų rinkinį sriubai, smulkintos vištienos. Kepti ant griliaus puikiai tiks pikantiški ar aštrūs sparneliai, pikantiškos blauzdelės, šviežios dešrelės su ciberžole, marinuota mėsinio viščiuko puselė. Pasiūlysime ir vištienos konservų.

Mėsa